Voorstellen

Sabine Baltussen

L'azione is italiaans voor proces, verloop, actie, ontwikkelingsgang!!
Dat is uiteindelijk wat ik samen met mensen te weeg breng. Mensen zelf in beweging (laten) brengen staat voor mij centraal.
Ik kan enorm genieten van inzichten die mensen krijgen als ze zichzelf gunnen om stil te staan, zodat ze daarna in hun eigen richting kunnen bewegen.
Ontwikkeling stimuleren en mensen uitdagen tot datgene waartoe ze echt toe in staat zijn, doe ik het liefst!

Loopbaanprofessional

Sinds 2001 ben ik zelfstandig loopbaanprofessional na een Post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk.

In opdracht werk ik graag mee aan het ontwikkelen van medewerkers. U kunt denken aan loopbaan- of outplacementbegeleiding, coaching en incompany-trainingen. 


Betrokken en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een optimaal resultaat. Zowel werkgevers als werknemers zijn zich hiervan bewust. Soms echter raken persoonlijke belangen uit balans met die van de organisatie. Het is het proces van balans (her)vinden waar ik graag mijn bijdrage aan lever.Stijl
Op een gedreven, betrokken en ďdown to earthĒ manier geef ik mensen alle ruimte. Ruimte om zichzelf te ontdekken, om blokkades onder ogen te zien en ideeŽn te creŽren voor nieuwe perspectieven. Ik werk intuÔtief en pragmatisch, op een authentieke en creatieve manier. 

Voor de werkgever leidt dit tot een heldere ondersteuning bij het analyseren van werknemers en het opzetten van ontwikkeltrajecten.

Sinds 2001 ben ik lid van Noloc de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Dit houdt in dat ik werk volgens de Noloc gedragscode en gebruik maak van hun klachten en privacy reglement.